lauantai 6. helmikuuta 2016

Marjarahka ripauksella vaniljaa ( 10 kk -> )


Meillä on ollut viikolla melkoista hässäkkää, ollaan meinaan muutettu uuteen kotiin. Elämä muutolaatikoiden ja pienen remontin keskellä on ollut hieman haastavaa... Onneksi pikku hiljaa tavarat alkavat löytää paikoilleen ja seinissä on nyt uutta väriä & tapettia :)

Kaaoksen keskelle, mikä meilläkin on viime päivät ollut, nopea ja helppo välipala on ihana marjarahka ripauksella vaniljaa. Työkaverini suositteli joskus Dr.Oetkerin vaniljamyllyä ja se olikin sitten rakkautta ensi silmäyksellä. Myllyssä on viisi kuivattua ja paloiteltua Madagaskarin Bourbon-vaniljatankoa. Mylly on kyllä hieman arvokkaampi, mutta ehdottomasti hintansa arvoinen. Ja vaniljaahan voi ( kohtuudella ) lisätä vaikka mihin: leivonnaisiin, smootheihin, välipalapatukoihin tai vaikka makeaan munakkaaseen.        


VALMISTUS

Maustamaton jogurtti / maitorahka
Sulatettuja tai tuoreita ( kotimaisia ) marjoja
Ripaus vaniljaa

Laita maitorahka astiaan, lisää sekaan hieman vaniljaa ja sekoita.

Sulata marjat ja lisää reilu puolet marjoista maitorahkan sekaan. Sekoita kevyesti.

Lisää loput marjat rahkan päälle ja rouhi vielä hieman vaniljaa päälle. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Back to Top