tiistai 16. elokuuta 2016

Sokerittomat mustikka-banaanimuffinssit ( 10 kk -> ) + eka video YouTubessa!


Ensinnäkin jänniä uutisia!! Meikäläinen on tehnyt ensimmäisen videon YouTubeen. Jaiks ja jihaa! Käykää katsomassa ja laittakaa ihmeessä kommentteja, että mitäs tykkäätte? Tarkoituksena olisi jatkaa blogia, mutta rinnalla kulkisi myös nämä kokkailupätkät videon muodossa :)



Näiden herkullisten mustikka-banaanimuffinssin alkuperäinen ohje löytyi Choccochilin blogista täältä. Alkuperäistä resepti muokkasin hieman sen mukaan, mitä kaapista löytyi. Lisäksi jätin sokerin kokonaan pois. 

Nämä sokerittomat mustikka-banaanimuffinssit ovat perheen pienimmille mainio välipala. Itse mutustin muffinssin kahvin kera, kun taapero veti päiväunia :) 

Ja vielä pieni varoituksen sana, mustikka sotkee myös muffinssissa. Sai taas hinkata pöydän, tuolit ja lattian + lapsen ruokaluhetken jälkeen. 



VALMISTUS ( 6 kpl )

1 kypsä banaani
1,5 dl maustamatonta jogurttia
Ripaus vaniljaa ( Dr. Oetker vaniljamylly )
1 rkl rypsiöljyä
2 dl vehnäjauhoja
1,5 tl leivinjauhetta
0,75 dl kaurahiutaleita
1 dl (pakaste)mustikoita

Muussaa banaani haarukalla. Sekoita joukkoon jogurtti, rypsiöljy ja ripaus vaniljaa.

Sekoita kuivat aineet yhteen ja sekoita ne banaaniseokseen. 

Lisää jäiset mustikat taikinan joukkoon.

Lusikoi taikina muffinssivuokiin.

Paista 175 asteessa noin 20 minuuttia. 


4 kommenttia :

  1. Kuulostaa niin herkulta!!!
    Ja hieno selkeä video!
    Lempeää elokuuta täältä Mantelilaaksosta!

    VastaaPoista
  2. Mitä voisi laittaa jogurtin tilalle kun lapsella on maitoyliherkkyyttä? :)

    VastaaPoista
  3. Olikohan ohje ihan oikein, näistä tuli ihan järkkyjä tahnakasoja jotka maistuu raa'alta vielä puolen tunnin paiston jälkeenkin. Hukkaan meni ainekset..

    VastaaPoista
  4. Hyviä tuli, vaati vain hieman pidemmän paistoajan!

    VastaaPoista

Back to Top