maanantai 4. heinäkuuta 2016

Sormiruokailijan omena-kaneli myslipatukat


Itse valmistetut myslipatukat ovat kerrassaan mainio välipala ja reissueväs lapsille ( ja myös meille aikuisille :) ). Olen aikaisemmin täällä blogissa julkaissut "perusmyslipatukan" ohjeen. Omena-kaneli myslipatukka on hieman jalostettu versio tästä orginaalista myslipatukasta ( apinaeväästä ). 

Myslipatukoiden taikinan sekaan voi laittaa lähes mitä vaan: marjoja, marjajauhetta, kuivattuja ja tuoreita hedelmiä, erilaisia hiutaleita.. jne. Ylijääneet myslipatukat olen käärinyt kelmuun ja laittanut jääkaappiin. 


VALMISTUS ( 5 kpl )

1 banaani
1 omena
1 dl kaurahiutaleita
Ripaus ceylonin kanelia
1 tl öljyä

Muussaa banaani ja raasta/silppua omena. Sekoita keskenään.

Sekoita joukkoon kaikki loput ainekset.

Tee taikinasta pellille pötkylöitä.

Paista 200 asteisessa uunissa noin 15 minuttia.


4 kommenttia :

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Testataan ehdottomasti. Kotitekoinen on aina kaupasta ostettua parempi vaihtoehto, joten uskon tämän reseptin tulevan muidenkin kuin tuon tulevan sormiruokailijan käyttöön.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä :) ja nämä sopivat todella hyvin sormiruokailijalle :)

      Poista

Back to Top