Itse valmistetut myslipatukat ovat kerrassaan mainio välipala ja reissueväs lapsille ( ja myös meille aikuisille :) ). Olen aikaisemmin täällä blogissa julkaissut "perusmyslipatukan" ohjeen. Omena-kaneli myslipatukka on hieman jalostettu versio tästä orginaalista myslipatukasta ( apinaeväästä ).
Myslipatukoiden taikinan sekaan voi laittaa lähes mitä vaan: marjoja, marjajauhetta, kuivattuja ja tuoreita hedelmiä, erilaisia hiutaleita.. jne. Ylijääneet myslipatukat olen käärinyt kelmuun ja laittanut jääkaappiin.
VALMISTUS ( 5 kpl )
1 banaani
1 omena
1 dl kaurahiutaleita
Ripaus ceylonin kanelia
1 tl öljyä
Muussaa banaani ja raasta/silppua omena. Sekoita keskenään.
Sekoita joukkoon kaikki loput ainekset.
Tee taikinasta pellille pötkylöitä.
Paista 200 asteisessa uunissa noin 15 minuttia.
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
VastaaPoistaKiitos :)
PoistaTestataan ehdottomasti. Kotitekoinen on aina kaupasta ostettua parempi vaihtoehto, joten uskon tämän reseptin tulevan muidenkin kuin tuon tulevan sormiruokailijan käyttöön.
VastaaPoistaSamaa mieltä :) ja nämä sopivat todella hyvin sormiruokailijalle :)
Poista