tiistai 9. helmikuuta 2016

Ruokailualusta perheen pienimmille


Nyt useamman käyttökerran ja positiivisten kokemusten jälkeen ajattelin vinkata teille hyvästä ja laadukkaasta tuotteesta: Ez-Pz Happy Mat ruokailualustasta*. Kyseessä on siis ruokailualusta, johon kuuluu kolmiosainen lautanen. 

Meillä Ez-Pz on ollut käytössä alle 1-vuotiaalla. Alustan lokeroihin voi vauvalle tai taaperolle kätevästi asetella erilaista syötävää. Ja ei ole väliä onko kyseessä sormiruokailija vai soseiden syöjä. Meillä on tarjoiltu muun muassa marjoja, raejuustoa, broileripyöryköitä, dippiä, munakasta, mango-ananassosetta... ja paljon muuta! 
Mielestäni alustan yhtenä hyvänä ominaisuutena on, että se tarttuu helposti pöytään ja jopa niin napakasti, että ruokailun jälkeen olen saanut irroitella sitä hieman voimakkaammilla otteilla. Mutta hyvä vaan! Eipähän enää lennä kipot, kupit ja sapuskat lattialle, vaikka ruokapöydässä olisi villimpikin meno päällä :) Ruokailun jälkeen olen yleensä nakannut alustan suoraan astianpesukoneeseen, mutta sen voi myös pestä käsin. 

Itse olen melko tarkka vauvojen / lasten pullojen, mukien, astioiden ja muiden välineiden   valmistusmateriaaleista. Ez-Pz on valmistettu hypoallergeenisesta silikonista ( ei kerää itseensä bakteereja ) eikä valmistusmateriaaleissa ole käytetty muitakaan haitallisia aineita. Alustaa on saatavilla Ipanaiselta ja viidessä eri värissä :) 


*) Saatu blogin kautta

2 kommenttia :

  1. Hei. En ollut tästä kuullutkaan. Menee ostoslistalle!

    -kirsi

    VastaaPoista
  2. Tämä on kyllä huipputuote!

    VastaaPoista

Back to Top