keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Ravintolasuositus lapsiperheille: Cafe Köket ( ja lahjakorttiarvonta! )


Olen ajatellut aloittaa tänne blogiin uuden postausosion, jossa tulen esittelemään lapsiperheille sopivia ravintoloita. Ensimmäisenä esittelyssä on ihana Cafe Köket, jossa kävimme viime viikolla brunssilla isommalla porukalla. Seurueeseen kuului sukulaisia vauvasta vaariin :)    


Cafe Köket sijaitsee loistavalla paikalla Aleksanterinkadulla, suunnilleen Tuomiokirkkoa vastapäätä. Köket on auki vuoden jokaisena päivänä. Brunssia tarjoillaan juhlapäivinä ja viikonloppuisin sekä maanantaisin, jolloin paikan "virallisesti" valtaavat lapsiperheet babybrunssin merkeissä. Valitsimme helatorstaina brunssipaikaksi Cafe Köketin, koska olin kuullut positiivista juttua paikasta. Eikä nämä kuulopuheet pettäneet! 


Brunssin tarjoilut olivat kattavat ja herkulliset: pöydästä löytyi vohveleista kanatikkuihin ja hedelmistä salaatteihin... :) Oma 1-vuotias söi kyllä vaikka mitä :) Olimme muuten ottaneet mukaan oman Ez-Pz tarjoilualustan. Se toimikin brunssilla mainiosti! Mielestäni brunssilta löytyi sormiruokailijalle hyvin ruokavaihtoehtoja. Jos sormiruoka ei ole se juttu, niin esimerkiksi soijapuuro oli todella herkullista! 


Helatorstaina paikalla oli niin lapsiperheitä kuin kaveriporukoita ilman lapsia. Homma toimi sulassa sovussa ja ilmapiiri oli mielestäni todella välitön. Ei tarvinnut välittää, vaikka lapsi hieman kovemmin päästeli riemun kiljahduksia tai jos ( ja kun ) pienien sormien välistä muutama murunen luiskahti lattiallekkin.Köketistä sain lisätietoja, että maanantain babybrunssilla on aina tarjolla salaatteja, lämmin ruoka, tahnoja, dippejä sekä talon omaa leipää. Lapset on huomioitu sormiruoan ja lasten puuron osalta. Vohveliraudat on myös käytössä ja herkut vohveleiden kanssa :) 

Ja nyt vielä huippu juttu! Saan arpoa kahdelle porukalle lahjakortin Köketin babybrunssiin ( sisältää 1 aikuisen + 1 lapsen ). Voit osallistua arvontaan Facebookissa tykkäämällä Cafe Köketistä ja tykkäämällä Puolukkaposken Facebookissa olevasta kuvasta. Arvontaan on aikaa osallistua su 15.5. klo 20 asti :)  

Muokattu -- Arvonta suoritettu ja voittajat ilmoitettu Facebookissa

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Back to Top