tiistai 15. marraskuuta 2016

Lapsiystävällinen ravintola: Pasta Box


Meidän perheen yksi suosikki (pika)ruokapaikka on tällä hetkellä Pasta Box. Tämä Hans Välimäen perustama pastapaikka sijaitsee Itäkeskuksessa ja nimensä mukaisesti ravintolassa tarjoillaan pasta-annoksia boksissa.


Lapsiperheelle Pasta Box on oiva ruokapaikka: tunnelma on helppo, annokset kohtuuhintaisia ja ruoka ilmestyy nopeasti nokan alle. Ja kukapa ei pastasta tykkäisi - meillä vajaa kaksivuotias herkuttelee aina oman annoksen.  :) 


Pasta Boxissa on erikseen lasten annos ( 5,90 euroa ) ja sitten kaksi muuta kokoa. Pienempi boksi on vähän päälle kuusi euroa ja isompi vajaan kymmenen euroa. Ensimmäisestä ruokailu kerrasta oppineena, olemme ottaneet lapselle mukaan omat kipot ja kupit. Boksista voi meinaan olla pienemmän lapsen hankala syödä. Tuon tomaatti-rucola-kerroksen ( nam! ) alta muuten se pasta paljastuu :)


Listalta on tullut maistettu useampaa eri pastaa. Suosikkia on vaikea nimetä, sillä niin hyviä ovat olleet! ... mutta jos ihan pakko olisi sanoa, niin .... Norma, Bolognese ja Seafood löytyy usein meidän pöydästä. Tosin viime kerralla valitsin kausipastan, jossa oli härkää ja sieniä. Nimi jäi pimentoon ( hirveä nälkä! ), mutta tämä maistui TODELLA herkulliselta! 

Ravintolaan mahtuu rattailla sisään ja paikan päältä löytyy syöttötuoleja. Jos ruoka-annoksesta jää muonaa yli, boksin voi  kätevästi taitella kiinni ja ottaa mukaan. Parasta Pasta Boxissa on ehdottomasti se, että annokset valmistetaan aina tilauksesta.  Avokeittiöstä näkee, kun oma pasta-annos valmistuu. Viva la pasta! 

Ps. Kuvat on mitä on, oli kamala nälkä!    

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Back to Top