tiistai 15. syyskuuta 2015

Ruis-kaurapuuro mustikoilla ( 6 kk -> )


Kaupoissa on tarjolla monenlaisia puuroja ja ostohetkellä voikin tulla ajatus, että mikäs näistä kannattaa omalla pikkuiselle ostaa? Meillä on alusta alkaen totuteltu syömään ihan tavallista puuroa ja koko perheelle se keitetään samaan aikaan. Keittovaiheessa on kuitenkin huomiotava, että puuro keitetään aina suolattomaan veteen. Omaan puuroon lisään myöhemmin suolan ja vauvan puuron olen soseuttanut hienommaksi tarvittaessa. 

Puuroksi käy mikä tahansa viljalaji ( kaura, ruis, speltti, hirssi, tattari... ). Jotta ei kävisi ihan tylsäksi, niin lisään puuron sekaan välillä hedelmäsosetta, itse valmistettua kiisseliä tai marjoja. Näin puuroon saa kivaa vaihtelua :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Back to Top