Kananmunista voi hetkessä pyöräyttää monenlaisia ruokia pikkuisille niin aamuun kuin päiväänkin. Kananmunat ovat ravintosisällöltään todella monipuolisia. Valkuaisessa on pääosin proteiinia ja keltuaisessa rasvaa, kivennäisaineita ja proteiinia.
Meillä nämä soseletut ovat olleet todellinen menestys. Lettujen makuja olen vaihdellut sen mukaan mitä soseita pakkasesta on valmiina löytynyt. Käytännössä lettuihin sopii mauksi lähes mikä vaan kasvissoseista makeisiin soseisiin. Meillä oli viimeeksi seassa parsakaalia ja letut katosivat hetkessä parempiin suihin :)
VALMISTUS
1 (luomu)kananmuna
2 palaa sosetta
1 ruokalusikallinen vettä
Tilkka kasviöljyä paistamiseen
Tuoreita yrttejä
Sekoita kananmuna kahden ( sulatetun ) sosepalan kanssa.
Sekoita joukkoon ruokalusikallinen vettä ja lisää joukkoon yrttejä.
Paista letut molemmin puolin kauniin kullanruskeiksi.
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti