tiistai 26. huhtikuuta 2016

My Pouch -välipalapussit ( ja alekoodi )


Meidän 1veen kanssa tulee liikuttua päivittäin aika paljon. Käymme kerhoissa, muskarissa, kavereita tapaamassa, tapahtumissa tai sitten vaan ulkoillaan. Otan lähes aina omat eväät mukaan, koska usein lapselle sopivaa ruokaa ei ole juuri sillä hetkellä saatavilla, kun olisi ruoka-aika :) 

Meillä lämpimät ruuat ovat kulkeneet Skip Hop -ruokatermarissa, josta olen aikaisemmin kirjoittanutkin. Tämä postaus löytyy täältä. Välipalat kuten smoothiet olen sen sijaan pakannut uudelleen täytettävään My Pouch-välipalapussiin *. Ja voin kyllä todeta, että nämä ovat olleet todella kovassa käytössä. Monille varmaan kaupan välipalapussit ovat tuttuja. Reissun päällä ne ovatkin usein pelastus varsinkin, jos lapsi osaa itse juoda niistä. Nämä kaupoissa myytävät pussit ovat kuitenkin jonkun hintaisia ja tietysti, jos itse valmistat syötävät, tiedät varmuudella mitä ne sisältävät. My Pouch -välipalapussit toimivat käytännössä samoilla tavoin kuin kaupasta ostettavat välipalapussit. Ne vain täytetään itse :) Pussiin laitetaan syötävä ja tämän jälkeen lapsi voi helposti imeskellä herkkunsa. Itse on olen yleensä laittanut aamusta välipalapussiin jäiset hedelmäsosepalaset ( yhteensä 6 kpl ) ja nakannut pussin laukkuun. Puoleen päivään mennessä jäiset palat ovat sulaneet ja lounaan jälkeen on nautittu raikas välipala. Meillä suosikki on tällä hetkellä: 2 x ananas, 2 x mango, 2 omena. Pussi kestää pakastamista eli siihen voi myös valmiiksi pakata syötävän. Välillä olenkin valmistanut isomman satsin smoothieta, täyttänyt useamman välipalapussin ja laittanut ne suoraan pakkaseen. 

Kyselinpä vielä kotitalousopettaja-ystävältäni hieman tietoa lämpötiloista ruuan suhteen. Hänen "ohjeistuksensa" oli, että kun ottaa pakkasesta jäisen pussin mukaan, joka sulaa hiljalleen, niin muutaman tunnin kuluttua smoothieta on turvallista syödä. Niin ja käytön jälkeen pussin voi laittaa astianpesukoneeseen. Kätevää :) 

My Pouch -välipalapussiin on saatavilla myös erillisiä korkkeja, joiden tehtävänä on pitää ruokailuhommat vielä siistimpänä. Meillä syömiset ovat onnistuneet hyvin ilman näitä erillisiä korkkejakin, mutta jos lapsi on kovin innostunut pursuttelemaan välipalapusseja, niin nämä voisivat olla oiva valinta välipalapussien kavereiksi :) 


My Pouch -välipalapusseja ( 10 kpl paketissa ) ja välipalapussin korkkeja on saatavilla Ipaiselta sekä verkkokaupasta että myymälästä. Ja nyt loistava tieto teille kaikille lukijoille! Ipanainen antoi alekoodin, jolla saatte KAIKISTA heidän verkkokaupan ruokailutarvikkeista 15 prosentin alennuksen. Siis kaikista! Kun naputtelette nettikaupassa koodin puolukkaposki, saatte 15 prosentin alennuksen. Alennuskoodi on voimassa 30.4 asti. 

Täältä pääsette tutustumaan Ipaisen tarjontaan -> https://www.ipanainen.fi/kauppa/ruokailuun/

* Saatu blogia varten

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Back to Top