keskiviikko 26. huhtikuuta 2017

Vauvakutsujen tarjoilut


Viime viikonloppuna vietettiin ihanan ystäväni vauvakutsuja. Täytyy kyllä todeta, että olipa huippuiltapäivä! Niin paljon naurua, iloa, mahtavia tyyppejä ja paras mahdollinen tuleva mama :)

Onnistuimme järjestämään täydellisen yllätyksen ystävälleni. Taustalla oli melkoista suunnittelu Facebookin kautta, hahha. Babyshowerit päätettiin järjestää nyyttärimeiningillä ja homma toimi loistavasti! Porukkaa oli mukana noin 12 henkilöä.Juhlat aloitettiin iltapäivästä ja menu oli coctail-tyyppinen. Kun sankari oli saatu paikalle ja hän oli selvitynyt "alkujärkytyksestä", niin nostimme maljan tulevalle äipälle. Laseissa oli kuohuvaa, niin alkoholillista kuin ( tietysti ) alkoholitontakin. Alkoholittomana juomana oli Lehtikuohu, joka on mielestäni yksi parhaimmista juomista! Se on maualtaan kivan kupliva ja raikas. Lehtikuohu maistuu parhaimmalta, kun se on todella kylmää.


Tarjoiluita suunniteltaessa oli tietenkin tärkeää huomioida juhlan sankari eli odottava äiti. Hieman joutui yksi jos toinenkin kaivelemaan jostain muistin perukoilta ajatuksia, että mitäs odottavan äidin kiellettyjen ruoka-aineiden listalle kuuluikaan. No pieni lipsahduskin kävi, sillä allekirjoittanuthan toi jokusen paketin ilmakuivattua kinkkua mukanaan... jes :)

Mutta mitä sitten pöydästä löytyi? Tässä teille listaa:


- Salaatttia
- Bataatticrostineja
- Tapas-lajitelma ( mm. oliiveja, juustoja, leikkeleitä, patonkia ) 
- Leipää ja hummusta
- Siemennäkkäriä ja tahnoja
- Sipsiä
- Macaronseja
- Donitseja
- Mansikoita
- Belgialaista suklaata
- Mokkapalakakku
- Laku-vadelma-suklaa-raakakakku
Ja lisänä oli aivan ihana raikas mocktail, joka sisälsi punakaalia, omenaa ja ananasta. NAM!5 kommenttia :

 1. Niin kauniit tarjoilut! Osaatko sanoa, että mitä noissa upeissa leivissä on täytteenä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitatkohan noita bataatticrostineja? Batatti on leikattu siivuiksi ja paistettu molemmin puolin noin 15 min. Päällä on punajuurimajoneesia, raitajuurta, siivu retiisiä ja syötäviä kukkia. Olivat aivan älyttömän hyviä.

   Poista
 2. Nam! Järjestämme kesällä kaverille myös vauvajuhlan, hyviä ideoita talteen :)

  VastaaPoista
 3. Nam! Järjestämme kesällä kaverille myös vauvajuhlan, hyviä ideoita talteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oooh! Kiva jos näistä löytyy inspiraatiota :) Kivoja juhlia teille!

   Poista

Back to Top