Keitetty pasta täydentää vielä annosta. Sormisyöjälle sopii mainiosti makaronin lisäksi esimerkiksi fusilli ( kierteinen spagetti ), johon on helpompi tarttua pikku sormin. Bataattisose on myös oiva vaihtoehto kastikkeen kaveriksi.
VALMISTUS
400 g ( luomu ) naudan jauhelihaa
1 porkkana
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
400 g tomaattimurskaa ( esim. Mutti )
1 tomaatti
1 rkl balsamiviinietikkaa
Ripaus kuivattua oreganoa
Ripaus mustapippuria
Paahda jauheliha kuumassa kuivassa kattilassa koko ajan sekoittaen.
Lisää joukkoon porkkana, sipulit, tomaatti ja tomaattimurska sekä mausteet.
Anna hautua vähintään puoli tuntia. Soseuta tämän jälkeen tarvittaessa pienemmäksi.
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti