Kaikki varmaan muistavat muutama vuosi sitten ruokailmiöksi nousseen avokadopastan. Kyllä, tämä klassikkoruoka on vieläkin yksi suosikkiruuista, jota tulee kokkailtua aika ajoin :) Olen tosin hieman muokkaillut reseptiä siten, että alle yksi vuotias sormiruokailijakin voi sitä syödä. Omalle lautaselle lisään jälkikäteen vielä suolaa ja tietysti runsaasti parmesaania.
VALMISTUS
1 kypsä avokado
Pieni valkosipulin kynsi
Fusilli-pastaa
Puolikas lime
Tuoretta persiljaa
Tuoretta basilikaa
Ripaus mustapippuria
Hienonna valkosipuli hyvin pieneksi kulhoon.
Purista sekaan lime, lisää kourallinen hiennonnettuja yrttejä ja ripaus mustapippuria.
Kaiverra / paloittele kypsä avokado kulhoon ja sekoita lusikalla.
Keitä pasta ( huom! ota keitinvettä talteen hieman ).
Sekoita valmis pasta ja avokado-seos keskenään. Lisää tarvittaessa hieman keitinvettä sekaan.
Tämä oli todella hyvää!!! Maistui myös äitille ja iskälle :)
VastaaPoistaKiva kuulla :) itse tykkään myös :)
VastaaPoista