perjantai 22. tammikuuta 2016

Mustikka-banaaniletut inkiväärillä ( 8 kk -> )


Viikonloppuaamuihin sopii täydellisesti mustikka-banaaniletut. Ne ovat terveellisiä, helppoja ja ennen kaikkea herkullisia. Sormiruokailijalle nämä letut sopivat mainiosti ja samalla kertaa voi tietenkin valmistaa isommakin lettukasan, niin muutkin pääsevät niistä nauttimaan :) Banaanilettujen reseptejä löytyy netistä sadoittain. Itse tykkään lisätä perustaikinan sekaan mustikoita ja hitusen inkivääriä. 

Yleisesti vauvan ruokia ei suositella paistettavan karsinogeenien takia. Karsinogeeneja muodostuu ruokiin varsinkin, jos ruoka palaa tai käristyy. Jos kotonasi ei ole laadukasta ja hyväkuntoista paistinpannua, niin taikina kannattaa uunikypsentää esimerkiksi silikonisessa muffinivuuassa.  


VALMISTUS ( 1-2 annosta )

2 kananmunaa
1 banaani
Mustikoita reilu kourallinen
Inkivääriä noin 1 cm
Kookosöljyä
  
Sekoita kananmunat, banaani ja inkivääri tasaiseksi sauvasekoittimella.

Lisää sekaan noin kourallinen mustikoita ja pyöräytä seos muutaman kerran kevysti lusikalla. 

Paista taikinasta kookosöljyssä miedolla lämmöllä. 

Tarjoile mustikoiden kera.  

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Back to Top