Parsakaalia suositellaan usein ensimmäisten joukossa sormisyötävänä. Siitä pieni ruokailija saa helposti otteen, vaikka pinsettiote ei olisikaan vielä ihan hanskassa. Keitetty parsakaali hajoaa helposti suussa ja sitä on myös hauska tutkailla ja puristella käsissä. Parsakaalista aiheutunutta sotkua on varmasti moni vanhempi päässyt todistamaan ( ja siivoamaan:) :)
Persimon-parsakaali-kombo sopii mainiosti sormiruokailijalle, mutta siitä voi valmistaa tietysti myös soseen.
VALMISTUS
1 persimon
Noin puolikas parsakaali
Höyrytä tai keitä parsakaali. Jätä kuitenkin riittävän napakaksi.
Kuori ja paloittele persimon.
Sekoita parsakaalin ja persimonin palat ja tarjoile.
Kiitos tästä - tarjosin eilen mun 7kk ipanalle ja tykkäsi paljin.
VastaaPoistaKiva kuulla :)
VastaaPoista